ondernemen.

  • Als ik groot ben wil ik een eigen bedrijf opstarten.
  • Ik ben een teamspeler maar kan ook de leiding opnemen.
  • Ik bedenk graag nieuwe manieren om mijn ideeën te delen met anderen.
  • Cijfers en grafieken schrikken me niet af.
  • Ik wil onderzoeken waar de producten die ik dagelijks gebruik vandaan komen.
  • De wereld van ICT boeit me.

In ondernemen laten we jongeren kennismaken met alle facetten van de economie. Naast de leerstof komen ook praktische opdrachten aan bod en maken we de aansluiting met de actualiteit: schone kleren campagne (waar komen onze kleren vandaan en wat is de impact?), marketing, Fairtrade (eerlijke handel), online shoppen (mogelijkheden en gebruik, maar ook gevaren)…

Mogelijk vervolg in het 2de jaar is Economie & Organisatie.

Te combineren met: