technologie.

  • Ik werk graag met de computer
  • Ik wil onderzoeken hoe toestellen werken.
  • Ik bedenk graag manieren om dagelijkse problemen op een technische manier op te lossen.
  • Ik wil mijn ontwerpen ook in het echt maken en/of programmeren.
  • Als ik aan een project begin werk ik dat graag tot in de puntjes af.
  • De nieuwste technologieën boeien mij enorm.

Voor leerlingen die geboeid zijn door de digitalisering en elektronica is dit de uitgelezen optie. De jongeren maken er kennis met computersystemen, netwerken, elektriciteit, … Ze zetten de basiskennis om in praktijk aan de hand van creatieve projecten. Zo leren ze 3D-tekenen en leren ze programmeren met Scratch.

Leerlingen leren onder meer robots ontwerpen en programmeren om op een creatieve en innovatieve manier problemen op te lossen.

Mogelijk vervolg: STEM-Technieken.

Te combineren met: